17.05.23
Ekaina laster da gure artean eta udako arratsalde luzeak
datoz. Udako egunak borobiltzeko terraza bateko giro ederrean pentsatzen ari
zara, ezta?
Hemen da udako planik hoberena: Petrikafeko sardina-jana!
Zer aurkituko duzu gure terrazetan? Ba betiko eskaintza:
sardina erreak eta Petritegiko sagardorik onenak. Aurreko urteetako berrikuntzei,
hala nola etxeko kroketak, harrian erretako txuletak eta Sagarloreko gazta
tarta, aurten proposamen berriak gehituko zaizkie: haragi hanburgesak eta
hanburgesa beganoa.
Haragi hanburgesak etxean, txuleta haragiarekin egin eta parrillan erretzen dira. Honi, kalitate
handiko osagaiak gehituz: Astigarragako tomatea eta uraza, Iratiko gazta,
arrautza, hirugiharra...
Aukera beganorako, sojaz testurizatuzko Linda McCartney
hanburgesa aukeratu dugu.
Beste berrikuntza ordutegien zabaltzea da: orain ostiral,
larunbat eta igandeetan bazkaltzeko aukera egongo da (13:30etatik 15:00etara).
Afaltzera asteartetik igandera etorri ahal izango da.
Kontsultatu karta osoa eta erreserbatu zure mahaia gure
webgunean.
© 2016 Petritegi Sagardotegia
Petritegi bidea 6
20115 Astigarraga
T. 943 47 26 13